TRANSPORT GRATUIT // RETURNARE IN 20 DE ZILE // CERTIFICAT INTERNATIONAL // AJUSTARE GRATUIT // CUTIE CADOU
Discuta cu noi!0721 80 05 68
Home »

Despre noi - Inele de logodna D'Amore

Despre noi - Inele de logodna D'Amore

D'AMORE este o companie serioasa, specializata in conceperea si comercializarea de bijuterii din aur, ce are ca unic scop satisfacerea clientilor.

Stim ca pentru un eveniment atat de important precum logodna, trebuie ca totul sa fie perfect incepand de la inelul propriu zis. Suntem profesionisti, avand o vasta experienta in urma, ceea ce ne recomanda ca fiind printre cei mai buni.

Deveniti clientul nostru si veti beneficia de preturi foarte bune la cele mai apreciate inele logodna, precum si certificate de calitate si autenticitate la diamante si nu numai. Oferim clientilor siguranta serviciilor si a transportului si cel mai bun raport calitate - pret.

Datorita experientei in domeniu si imbinand munca cu pasiunea, pe langa vanzarea de produse, va putem oferi consultanta si suport in alegerea inelului potrivit pentru persoana iubita.


Va multumim ca ati ales D'AMORE. Pentru intrebari si informatii suplimentare, ne puteti scrie la office@inelde-logodna.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0745/42.24.69 (L/V 10.30-19,00).